Hvem er vi?

Kort & Langt er stolt over å kunne tilby våre kunder en unik kombinasjon av enestående hår produkter og dyktige frisører/hårstylister. Only the best is good enough!

Vi er tre «kamskarpe» frisører hos Kort & Langt, som elsker vår håndverk til minste detalje. Kort & Langt ble grunnlagt 9. oktober 2000 og har igjennom de siste 12 år vært en førende salong i Vesterålen.

Vi er en trendsettende frisørsalong mitt på hovedgaten i Stokmarknes. Vi er hårstylister og frisører med store ambisjoner, med hjerte for faget. Det er også grunnen til at vi konstant prøver å forbedre og utvikle oss i faget. Vi reiser i inn og utland på messer, kurs osv., for å være med på den siste mote innen hår og styling. Annet hvert år tar vi turen til Europeisk frisørtreff i Marbella i Spania.

Hos oss har vi full fokus på kunden, og vi gjør derfor det ypperste for at servicen og resultatet er i topp. Vi er ikke fornøyde før kunden er fornøyd, hvilket er med til å motivere oss på jobbet hver dag. Vi liker å få andre til å føle seg bra.

Vårt Team

 • Lena Johansen

  Lena Johansen

  Manager/Hairdresser/Stylist
 • Linn Hagen

  Linn Hagen

  Hairdresser/Stylist
 • Christian Sivertsen

  Christian Sivertsen

  Hairdresser/Stylist
0
Sted
0
Ansatte
0
År